Det siger brugerne

Kundernes tilfredshed betyder alt for os, og vi sætter stor pris på tilbagemeldingerne fra vores kunder. Her kan du læse nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået.

  • Brugeroplevelser
  • Anmeldelser
  • Kaffemekka

Brugeroplevelser

Aduro H1

"Aduro H1 er en god funktionel ovn, der forbinder den praktiske opvarmningskilde (pillefunktion) med den hyggelige brændeovnsstemning. Og så er det en ovn med et flot design og udseende, som passer til de fleste hjem. Gæster, der besøger os, forbinder den slet ikke med en pilleovn, og er derfor overraskede over de mange funktioner ovnen har. En super god ovn."
Hans Jørgen Eriksen

"Vi har nu brugt ovnen flittigt og er meget glade for den lette måde at betjene den på. Vi veksler hyppigt mellem piller og brænde. Vi har kun ros til overs for ovnen."
Mette og Axel Pallesen

"Ovnens design er særdeles flot og passer perfekt ind i vores hus. Det er svært at se noget, der kan være bedre."
Hardy Jepsen

"Med Aduro H1 slipper jeg for at holde øje med ovnen og fylde brænde på. Ovnen kan passe sig selv i mange timer, også hvis jeg tager hjemmefra. Det jeg nyder mest er pilleovnens konstante varme."
Kurt Overgaard Andersen

Aduro DraftOptimizer

"Efter vi har fået monteret Aduro DraftOptimizer, oplever vi ikke længere problemer med røglugt i stuen, ruderne er klare og optændingen går som en leg. Så nu sidder jeg og nyder varmen, lyset og lyden fra min brændeovn."
Palle Nielsen

"Nu er det slut med manglende træk i skorstenen og røg, der slår ned og vælter ud i stuen. Den betjenes bare med en lille fjernbetjening. Nemt. Og mon ikke også naboerne smiler lidt ekstra?"
Anne Hasselholm

Aduro-tronic

"Automatikken har virkelig gjort en forskel. Betjeningen er nem og så er brændeforbruget kraftigt reduceret i forhold til tidligere."
Bodil Pedersen

Aduro Smart Response

"Jeg troede, jeg betjente min brændeovn rigtigt, men nu kan jeg se, at jeg har fyret ved alt for høj temperatur. Samtidig er det virkelig smart, at man får besked, når der skal lægges nyt brænde på."
Preben Brøchner

Anmeldelser

Gennem tiden er flere af vores produkter blevet anmeldt forskellige steder. Herunder har vi samlet nogle af dem.

Gastromand

Det populære madsite Gastromand skriver blandt andet følgende om vores Aduro Prisma Pizzaovn:

"Udseende og design er naturligvis smag og behag, men i min verden er det til noget nær topkarakter...Alt i alt har vi fingrene i et gennemført og lækkert produkt, som du vil blive glad for at se på og arbejde med - og det til en fornuftig pris.
Vi lander på den flotte karakter 5/6!"

Anmeldelse: Aduro Prisma Pizzaovn er prima

Gastromands 5 tips til den perfekte pizza

Bolius

Boligejernes videncenter Bolius skriver blandt andet følgende om Aduro Smart Response:

”App'en her kan være et styringsredskab, så du sikrer, at du får en temperatur i brændeovnen på det niveau, som giver mindst mulig forurening op gennem skorstenen. Det er til gavn for dig selv, for dine naboer og for miljøet.”

Anmeldelse: App optimerer forbrændingen i din brændeovn

Fireplace Products

Det engelske brændeovnsforhandler Fireplace Products skriver blandt andet følgende om vores nye Aduro H1 - The Hybrid Stove:

"Is this the future of wood burning? We certainly think so. The brand new Aduro hybrid stove is on its way, combining everything we love about wood burning stoves with the ingenuity of a pellet stove. Set to be unveiled this summer, the H1 is possibly the most technologically advanced wood burning stove in the world: a WiFi enabled, self-regulating, self-fueling hybrid between a regular wood burner and a super efficient pellet stove."

ADURO HYBRID STOVE – THE FUTURE OF WOOD BURNING?

En feinschmecker tester Aduro Prisma

Tilbage i 1980’erne var han en af pionererne, der importerede den første container Weber grill fra USA til Danmark. Med en passion for mad og drikke ud over det sædvanlige satte vi ham i stævne til en test af vores Aduro Prisma pizzaovn.

Niels Winther Hestbech har i dag gjort sin passion for kaffe til sit levebrød. Til daglig driver han en af Danmarks største netvirksomheder med alt indenfor kaffe og udstyr.

Fra bageovn til pizzaovn

Niels Winther Hestbech har altid haft en stor passion for mad og nydt, når familien kunne samles om et godt måltid. ”Der er noget rituelt og hyggeligt ved at have sådan et samlingspunkt. Den levende ild”, siger Niels Winther.

Det er et stort skridt at gå fra den almindelige ovn i køkkenet og til pizzaovnen udenfor. Den afgørende forskel er bagetemperaturen. 

”Da jeg blev tilbudt at teste pizzaovnen, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle prøves. Jeg har længe gået og funderet over, om jeg skulle have en rigtig stenovn, der kan blive vanvittig varm og kan holde temperaturen. Den tager dog flere timer om at varme op og er bedst egnet til stordrift.” 

Niels’ oplevelse af Aduro Prisma 

Optænding
Prisma er meget nem at tænde op i og bruge. Jeg brugte små og store stykker brænde som anvist og så skal der ellers bare fyres godt op i den. I løbet af en times tid er ovnen godt gennemvarm og klar til brug. Første pizza tog 2½ minut, hvor jeg vendte den 180 grader en enkelt gang i løbet af bagningen. Ved 3. pizza var tilberedningstiden 4-5 minutter. Eftersom jeg har testet ovnen i vinterperioden, valgte jeg at bruge den lille ”låge” under fyringen. En genial feature her kunne være et lille ”peak hole” i lågen, så du hele tiden kan se pizzaen.

Tip
Jeg brugte et aluminiumsnet, så dejen ikke kommer i direkte kontakt med stenene, hvilket fungerede rigtig godt. Så er det let at få spaden ind under dejen. 

Mine bedste råd til et godt resultat:

  1. Pizzadejen er altafgørende for en god pizza. Jeg bruger den canadiske mel manitoba med et højt proteinindhold, der giver dejen dens fleksibilitet og struktur. Det sublime resultat opnås med en halv times æltning på en røremaskine. Nøglen til en autentisk pizza er ganske enkelt pizzabunden.
  2. Bagetemperaturen – vær sikker på, at ovnen er brændende varm, inden du giver dig i kast.
  3. Lad være med at overlæsse pizzaen og undgå for meget væske ellers får du problemer med bunden. Der skal ikke særlig mange toppings på – kun få og gode råvarer. Keep it simple.  Det behøver ikke at være usundt eller dyrt.

Vi laver typisk 3-4 forskellige pizzavarianter, fx en med kartofler, løg og bacon eller super tyndt skåret serrano skinke. Vi har også stor succes med kebabpizza for tiden.

Ekstra tilbehør

Her ser jeg et udviklingspotentiale, der vil gøre livet med Prisma endnu lettere. Jeg savner lidt en messingbørste og en skraber med integreret pusterør.

Vurdering

Jeg har afprøvet en del forskelligt grilludstyr og Aduro Prisma fuldender i høj grad min ”maskinpark” i privaten. Den kommer til at levere udsøgte pizzaer både sommer og vinter. Og så kunne jeg sagtens forestille mig at bruge ovnen som hyggeobjekt en lun sommeraften.