Den perfekte brændeovn til sommerhuset

Når vi tager i sommerhus, er hyggen, samværet og afslapningen i centrum. Med en brændeovn i sommerhuset får du en hurtig og effektiv opvarmningskilde som skaber en hyggelig atmosfære i stuen. Lad roen sænke sig og blikket hvile på de smukke flammer.

Særligt på de kolde og regnfulde sommerdage er det rart at kunne sætte lidt varme på i sommerhuset. I vinterhalvåret kan du bruge sommerhuset til en hyggelig vinterweekend med knitrende ild i brændeovnen og en kop dampende varm kakao efter en gåtur i kulden.

Hos Aduro kan du købe en lille brændeovn, der ikke optager meget plads, og ovnen kan stå tæt på brændbart materiale. Vi tilbyder to sommerhuspakker til en fair pris inkl. montering:

 

Pakke I: den prisbevidste løsning

  • Aduro 14 eller 14.1 
  • Standard installation til eksisterende skorsten

Pakkepris: 6.199 DKK (inkl. moms)*

Læs mere om Aduro 14 og Aduro 14.1.

BLIV KONTAKTET AF EN SPECIALIST OG HØR MERE

Pakketilbud Aduro 22

  • Aduro 22 
  • Standard installation til eksisterende skorsten

Pakkepris: 12.499 DKK (inkl. moms)*

Læs mere om Aduro 22.

BLIV KONTAKTET AF EN SPECIALIST OG HØR MERE

 

Tilbuddet gælder til og med 30.11.2020.

*Prisen dækker en standardmontering af brændeovn til en eksisterende muret- eller stålskorsten, inkl. evt. boring af nyt hul i muret skorsten. Det forudsætter at den eksisterende skorsten kan benyttes uden væsentlige ændringer.

Prisen dækker IKKE: Gulvplade, røgrør og murbøsning, lukning af eksisterende hul i muret skorsten, montage af tagtrin, nedtagning og bortskaffelse af eksisterende brændeovn og stålskorsten, evt. færgeafgift. Materialer og evt. ekstra arbejde faktureres separat