Aduro brændeovne i dansk design

Når du køber en brændeovn fra Aduro, får du en række fordele:

Tag et kig på vores brede udvalg af brændeovne herunder for at finde en ovn der passer dig, eller rul ned for at læse mere om vores brændeovne.

Let betjening og renest mulig forbrænding

Alle Aduro brændeovne er designet med fokus på brugervenlighed og miljøet. Vi udvikler konstant produkter og systemer, så der kommer mindst muligt røg ud af skorstenen. Har du eksempelvis for højt eller lavt træk i skorstenen, er røgsugeren Aduro DraftOptimizer løsningen. Aduro-tronic sikrer, at du får mest muligt ud af træet, mens det intelligente termometer Aduro Smart Response gør dig til en ægte fyrmester.

Stilrent dansk design og teknik

Vi lægger stor vægt på det elegante skandinaviske design, og vi arbejder derfor tæt sammen med vores danske designere Casper Storm og Torben Madsen om formgivningen. Vi arbejder løbende på at udvikle nye brændeovne, der tilgodeser forbrugernes krav til udformning og funktion.

Aduro brændeovne giver dig kvalitet til attraktive priser

Siden opstarten har Aduro slået sit navn fast i Danmark og resten af Europa som leverandør af kvalitetsovne i et enkelt og stilrent design. Vi gør det anderledes end vores konkurrenter. Vi udvikler produkterne i Danmark i samarbejde med anerkendte arkitekter og producerer ovnene i Østeuropa, hvor vi producerer god kvalitet til lavere priser. Se med i denne film og få et indblik i firmaet.

En samlet brændeovnsløsning

Vi har hele pakken - fra optænding og brændeovn til skorsten og røgsuger. Vi kan med stolthed sige, at vi gør det let at fyre rigtigt, og få det optimale ud af din brændeovn. Du skal bare tænde op.

Alt om brænde og brændeovne

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen eller savner du gode råd om, hvilken type brændsel, du skal vælge? Få værdifulde tips og tricks til optænding og fyring på viden.aduro.dk.

TOP