Aduro brændeovne: Vi gør det let at gøre det rigtigt!

Med en brændeovn fra Aduro bliver det lettere for dig at fyre rigtigt. Vores brændeovne er designet med fokus på bæredygtighed og brugervenlighed, og vi udvikler konstant nye produkter og systemer som skal hjælpe dig til at få en god brændeovnsoplevelse. Med elegant skandinavisk design og mere end 30 modeller der kan passe til dit hjem, har vi gjort det let at vælge brændeovn. Mere end 300.000 brændeovnskøbere i Europa har allerede valgt Aduro til at varme deres hjem. Skal du være den næste?

Aduro brændeovne giver dig

Når du køber en brændeovn fra Aduro, får du ikke blot en brændeovn. Med din brændeovn følger blandt andet enkel betjening, miljøvenlig forbrænding og mange andre fordele som:

OBS. Vi leverer og monterer din Aduro brændeovn. Læs om mulighederne her.

Tag et kig på vores brede udvalg af brændeovne herunder for at finde en ovn der passer dig, eller rul ned for at læse mere om vores brændeovne.

Let betjening og ren forbrænding

Alle Aduro brændeovne er designet med fokus på brugervenlighed og miljøet. Vi udvikler konstant produkter og systemer, så der kommer mindst muligt røg ud af skorstenen. Har du eksempelvis for højt eller lavt træk i skorstenen, er røgsugeren Aduro DraftOptimizer løsningen. Aduro-tronic sikrer, at du får mest muligt ud af træet, mens det intelligente termometer Aduro Smart Response gør dig til en ægte fyrmester.

Stilrent dansk design og teknik

Vi lægger stor vægt på det elegante skandinaviske design, og vi arbejder derfor tæt sammen med vores danske designere Casper Storm og Torben Madsen om formgivningen. Vi arbejder løbende på at udvikle nye brændeovne, der tilgodeser forbrugernes krav til udformning og funktion.

Aduro brændeovne giver dig kvalitet til attraktive priser

Siden opstarten har Aduro slået sit navn fast i Danmark og resten af Europa som leverandør af kvalitetsovne i et enkelt og stilrent design. Vi gør det anderledes end vores konkurrenter. Vi udvikler produkterne i Danmark i samarbejde med anerkendte arkitekter og producerer ovnene i Østeuropa, hvor vi producerer god kvalitet til lavere priser. Se med i denne film og få et indblik i firmaet.

En samlet brændeovnsløsning

Vi har hele pakken - fra optænding og brændeovn til skorsten og røgsuger. Vi kan med stolthed sige, at vi gør det let at fyre rigtigt, og få det optimale ud af din brændeovn. Du skal bare tænde op.

Alt om brænde og brændeovne

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen eller savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? Få værdifulde tips og tricks til optænding og fyring på viden.aduro.dk.