Aduro Hybrid - Fremtidens brændeovn

Aduro Hybrid er hverken en pille- eller brændeovn, men som ordet siger en hybrid. En kombination. Aduro Hybrid giver mulighed for at skifte mellem det bedste fra to verdener med miljøvenlig opvarmning fra træpiller og stemningsfuld hygge fra brænde. Du kan bruge Aduro Hybrid som en klassisk miljøvenlig brændeovn med hyggelige flammer, støjfri brug og charmen fra rigtigt træ. Du kan altid få varme, selvom strømmen går. Med Hybridovnens pilledel kommer nye muligheder til. Du kan med god samvittighed fyre over natten, så der er vamt, når du står op, og varme huset op, når du ikke er hjemme.

Vores koncept er gennemtestet. De mest brugte hybridovne har brændt 4.400 timer om året svarende til 183 dage i døgndrift. Ovnen, der har vendt verdens forventninger til en brændeovn på hovedet, har opnået flere patenter. Aduro Hybrid version 2 kommer med en række forbedringer, der gør en mærkbar forskel for den generelle brugeroplevelse.  

Alt i alt repræsenterer Aduro Hybrid serien en ny type brændeovn med høj brugervenlighed og avanceret teknik pakket ind i et stilrent, nordisk design. Bliv endnu klogere på hybridovnens særlige egenskaber herunder og se hele udvalget af hybridovne her

TOP