Aduro Hybrid - Fremtidens brændeovn

Aduro Hybrid er hverken en pille- eller brændeovn, men som ordet siger en hybrid. En kombination. Aduro Hybrid giver dig mulighed for at skifte mellem det bedste fra to verdener: nem og effektiv opvarmning med træpiller og stemningsfuld hygge med brænde. Du kan bruge Aduro Hybrid som en klassisk brændeovn med hyggelige flammer, støjfri brug og charmen fra rigtigt træ. Du kan altid få varme, selvom strømmen går. Med Hybridovnens pilledel kommer nye muligheder til. Du kan fx fyre over natten, så der er vamt, når du står op, og varme huset op, når du ikke er hjemme.

Aduro Hybrid er en af Europas mest solgte hybridovne. De mest brugte hybridovne har brændt 4.400 timer om året svarende til 183 dage i døgndrift. Ovnen, der har vendt verdens forventninger til en brændeovn på hovedet, har opnået flere patenter

Alt i alt repræsenterer Aduro Hybrid serien en ny type brændeovn med høj brugervenlighed og avanceret teknik pakket ind i et stilrent, nordisk design. Bliv endnu klogere på hybridovnens særlige egenskaber herunder.

Se alle hybridovne 

TOP