Aduro Hybrid - Kombineret pille- og brændeovn

Aduro Hybrid er hverken en pille- eller brændeovn, men som ordet siger en hybrid. En kombination. Aduro Hybrid giver mulighed for at skifte mellem det bedste fra to verdener med miljøvenlig opvarmning fra træpiller og stemningsfuld hygge fra brænde.

Du kan bruge Aduro Hybrid som en klassisk miljøvenlig brændeovn med hyggelige flammer, støjfri brug og charmen fra rigtigt træ. Du kan altid få varme, selvom strømmen går. Med Hybridovnens pilledel kommer nye muligheder til. Du kan med god samvittighed fyre over natten og varme huset op, når du ikke er hjemme. Alt i alt repræsenterer Aduro Hybrid serien en ny type brændeovn med høj brugervenlighed og avanceret teknik pakket ind i et stilrent, nordisk design. 

Vinder af EU’s miljøpris 2018
Aduro Hybrid er ikke længere en verdensnyhed, men en af Europas mest solgte hybridovne. Ovnen er designet af den danske designer Casper Storm og har solgt over 5.000 styk i Europa.

I juni 2018 modtog hybridovnen den prestigefyldte miljøpris European Business Award for the Environment i kategorien ”Bæredygtige produkter og services. Aduro Hybrid reducerer emissionerne betragteligt i forhold til selv de bedste brændeovne på grund af den automatisk styrede pilleforbrænding.

 

Aduro H1

Aduro H1 pillebrændeovn

Aduro H1 med indkig til ilden 180 grader rundt.

Læs mere

Aduro H3 Lux

Aduro H3 Lux

Aduro H3 Lux med ekstravagant sort glaslåge.

Læs mere

Aduro H2

Aduro H2 kombiovn

Aduro H2 uden sideglas kan placeres tættere på brændbart materiale.

Læs mere