Aduro Hybrid - Fremtidens brændeovn

Aduro Hybrid er hverken en pille- eller brændeovn, men som ordet siger en hybrid. En kombination. Aduro Hybrid giver mulighed for at skifte mellem det bedste fra to verdener med miljøvenlig opvarmning fra træpiller og stemningsfuld hygge fra brænde.

Du kan bruge Aduro Hybrid som en klassisk miljøvenlig brændeovn med hyggelige flammer, støjfri brug og charmen fra rigtigt træ. Du kan altid få varme, selvom strømmen går. Med Hybridovnens pilledel kommer nye muligheder til. Du kan med god samvittighed fyre over natten og varme huset op, når du ikke er hjemme. Alt i alt repræsenterer Aduro Hybrid serien en ny type brændeovn med høj brugervenlighed og avanceret teknik pakket ind i et stilrent, nordisk design. Se vores udvalg af hybridovne her

JANUAR 2021 - Vi introducerer Aduro Hybrid version 2 (gælder alle Hybridovne)

Ovnen, der har vendt verdens forventninger til en brændeovn på hovedet, kommer nu med en række forbedringer. Du kan ikke se dem med det blotte øje, men mærke dem i driften:

     ✓ Performance: optimeret forbrænding / forbedret snegl der fører pillerne frem / mindre sensibel
         over for forskellige pilletyper.
     ✓ Rækkevidde: bedre wifi kompatibilitet og hurtigere tilslutning.
     ✓ App: mulighed for finjustering af varmeniveau og urstyring (1-times intervaller).

Vores koncept er gennemtestet. De mest brugte Hybridovne har brændt 4.400 timer om året svarende til 183 dage i døgndrift. Bliv endnu klogere på Hybridovnens særlige egenskaber herunder.