Montering af pilleovn

Få installeret en ny pilleovn

Vores eksperter sidder klar til at rådgive dig om valg af ovn, installationsmuligheder mm. Vi lytter til dine ønsker, og sammen med dig finder vi en løsning, som passer til dine behov. Vores montører er faglærte håndværkere, som er kvalificerede til at tage hånd om installationen af din pilleovn. Det er vigtigt for os, at installationen udføres til din tilfredshed, og vi sørger for, at installationen kan godkendes af skorstensfejeren.   

Hvad koster det at få monteret en pilleovn?

Hvis du er interesseret i at få en pris på en ny pilleovn inkl. levering og montering, kan du få et helt uforpligtende tilbud her. Vi laver et konkret tilbud til dig, som tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på en pilleovn inkl. montering

Kan jeg selv montere en pilleovn?

Det er også muligt selv at installere en pilleovn. Installationen skal selvfølgelig overholde alle gældende regler, og den skal kunne godkendes af skorstensfejeren. Hvis du har spørgsmål til afstandskrav og gældende regler, er det en god idé at spørge din skorstensfejer til råds. Hvis du overvejer at installere en Aduro pilleovn selv, kan vores pilleovne købes hos vores forhandlere.

Hvordan vil du købe?

Se vores pilleovne her