Asgård brændeovne med simpel brug og ren forbrænding

Når du køber en Asgård brændeovn fra Aduro får du ikke blot en brændeovn. Du får en brugervenlig brændeovn, der er udviklet med fokus på miljøet. Således er alle brændeovne udviklet i samarbejdet med Danmarks Teknologiske Institut, samtidig med de alle bærer Svanemærket. Din garanti for, at din nye brændeovn er blandt de mindst miljøbelastende på markedet.

Asgård brændeovne giver dig

En Asgård brændeovne er ikke kun en smuk brændeovn. Din brændeovn fra Asgård kommer med en række fordele som:

  • Simpel betjening
  • Ren forbrænding
  • Direkte adgang til originale reservedele på aduroshop.dk
  • Stor værdi for pengene pga. effektiv produktion og distribution
  • Svanemærket

Tag et kig på vores brede udvalg af brændeovne herunder for at finde en ovn der passer dig, eller rul ned for at læse mere om vores brændeovne.

En Asgård brændeovn er det miljøvenlige valg

Hvis du er på udkig efter en brændeovn der er ikke kun er billig, men også er miljøvenlig, er en Asgård brændeovn fra Aduro det rigtige valg. Vores mål med Asgård brændeovne er, at producere kvalitetsbrændeovn til konkurrencedygtige priser.

Svanemærkede brændeovne udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut

Med en Asgård brændeovn får du ikke blot en brændeovn der er udviklet af en dansk brændeovnsproducent. I samarbejde med Teknologisk Institut sikrer vi, at Asgård brændeovne har den mest effektive forbrænding på markedet. Derfor bærer alle Asgård brændeovne Svanemærket, der er din garanti for at din nye brændeovn opfylder de skrappeste miljøkrav.

Alt om brænde og brændeovne

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen eller savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? Få værdifulde tips og tricks til optænding og fyring på viden.aduro.dk.