Skrotningspræmie

Skrot din gamle brændeovn og få 2.000 kr.

Regeringen har afsat 46 mio. kr. til skrotning af gamle brændeovne. Skrotningsordningen træder i kraft den 4. februar 2019. Ved at skrotte din gamle brændeovn kan du få en skrotningspræmie på 2.000 kr.

Læs mere her

Aduro 17

NYHED: Aduro 17 

Med Aduro 17 har vi taget alt det bedste fra bestselleren Aduro 9 og designet en ny og eksklusiv brændeovn. Brændkammeret er smukt afrundet bagtil, konvektionsrillerne er integreret i ovnens naturlige linjer, og bunden i brændkammeret er udført i støbejern.

Læs mere her

Aduro katalog 2018/2019

Vores Aduro katalog er fyldt med nyheder, inspiration, ideer og selvfølgelig alle vores smukke brændeovne.
Find det i dit lokale byggemarked, eller se det online.

God læselyst!

Op til 40% mindre brændeforbrug

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i din brændeovn med et enkelt træk. Det giver simpel betjening, ren forbrænding og op til 40% mindre brændeforbrug. Så bliver det ikke lettere.

Download

Aduro Smart Response

Det intelligente termometer

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

Læs mere her

Aduro Fire Ball

Besøg vores outdoor-univers

Med vores outdoor produkter kan du skabe dit eget udeunivers og få større glæde af de lange, lyse sommeraftener udendørs. Læs mere om vores outdoor produkter og lad dig inspirere til en hyggelig aften i haven eller på terrassen.

Læs mere her

Tips & tricks til din brændeovn

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.

Læs mere her