Vi har den rigtige varmekilde til dig

Uanset om du ønsker en effektiv pilleovn, en hyggelig brændeovn eller en hybridovn der kombinerer det hele, så har vi løsningen til dig.

LÆS MERE HERE

Slank brændeovn som passer ind, hvor pladsen er trang

Aduro 22-serien består af slanke og elegante ovne, der passer perfekt ind hvor pladsen er trang på grund af det beskedne dybdemål.

LÆS MERE HERE

Aduro GO

Aduro GO er vores full-service koncept, hvor vi tilbyder rådgivning, levering og installering i én pakke.
Få et uforpligtende tilbud her.

 

Udvidet garanti og tryghed

Registrer din Aduro Brændeovn inden for fem måneder efter dit køb, og få garantien udvidet fra to til fem år - helt gratis.

SE MERE HER

Den perfekte brændekurv

Den perfekte brændekurv er både nem at hente brænde i og pynter flot ved siden af din brændeovn. Se det store udvalg her.

Se mere her

 

Op til 40% mindre brændeforbrug

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i din brændeovn med et enkelt træk – det giver enkel betjening. Tests har vist, at en Aduro 1 med fejljusteret spjæld (åbent primærspjæld) bruger 40% mere træ end samme ovn med Aduro-tronic. Så bliver det ikke lettere.

læs mere

Få gode tips og tricks til at få succes med din brændeovn

Tips & tricks til din brændeovn

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.

Læs mere

TOP