Aduro Hybrid - kombineret pille- og brændeovn

Kombineret pille- og brændeovn

Med Aduro Hybrid får du det bedste fra to verdener: Miljøvenlig opvarmning fra træpiller kombineret med stemningsfuld hygge fra brænde. Aduro Hybrid er en moderne brændeovn, der giver dig mulighed for at fyre over natten og varme huset op, når du ikke er hjemme.

Læs mere here

Bålfad i støbejern til hygge og samvær

Et bålfad til samvær og grillmad

Et bålfad i haven kan fungere som det perfekte samlingssted for hele familien. Med Aduro Fire Ball får du et smukt og harmonisk bålfad i støbejern, der både kan fungere som bålsted og grill. Nyd hyggen og varmen fra flammernes skær, eller tilbered maden over den levende ild.

Læs mere her

Aduro katalog 2019/2020

Vores Aduro katalog er fyldt med nyheder, inspiration, ideer og selvfølgelig alle vores smukke brændeovne.
Find det i dit lokale byggemarked, eller se det online.

God læselyst!

Aduro-tronic automatik

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i din brændeovn med et enkelt træk – det giver enkel betjening. Tests har vist, at en Aduro 1 med fejljusteret spjæld (åbent primærspjæld) bruger 40% mere træ end samme ovn med Aduro-tronic. Så bliver det ikke lettere.

læs mere

Aduro Smart Response

Det intelligente termometer

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

Læs mere her

Skrot din gamle brændeovn og få kontante fordele

Skrot din gamle brændeovn og få 2.000 kr.

Regeringen har afsat 46 mio. kr. til skrotning af gamle brændeovne. Ordningen trådte i kraft den 4. februar 2019 og løber frem til udgangen af 2020. Ved at skrotte din gamle brændeovn kan du få en skrotningspræmie på 2.000 kr.

Læs mere her

Få gode tips og tricks til at få succes med din brændeovn

Tips & tricks til din brændeovn

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.

Læs mere