Aduro Hybrid - kombineret pille- og brændeovn

Kombineret pille- og brændeovn

Med Aduro Hybrid får du det bedste fra to verdener: Miljøvenlig opvarmning fra træpiller kombineret med stemningsfuld hygge fra brænde. Hør, hvorfor Birthe og Hans Peter Poulsen er glade for købet af deres Aduro Hybrid. 

LÆS MERE HERE

Spar penge på vores outdoor produkter og bliv klar til sommeren

Vi har sat prisen ned på alle vores outdoor produkter, så du kan blive klar til sommerens lange, lyse aftener med levende ild på terrassen. Nyd varmen fra udepejsen, iagttag flammerne fra bålfadet eller nyd en sprød pizza fra pizzaovnen.

LÆS MERE HERE

Katalog 

 

 

 

 

 

 

 

DOWNLOAD

Aduro katalog 2019/2020

Vores Aduro katalog er fyldt med nyheder, inspiration, ideer og selvfølgelig alle vores smukke brændeovne.
Find det i dit lokale byggemarked, eller se det online.

God læselyst!

Aduro-tronic automatik

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i din brændeovn med et enkelt træk – det giver enkel betjening. Tests har vist, at en Aduro 1 med fejljusteret spjæld (åbent primærspjæld) bruger 40% mere træ end samme ovn med Aduro-tronic. Så bliver det ikke lettere.

læs mere

Aduro Smart Response

Det intelligente termometer

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

LÆS MERE HER

Bestil reservedele online

I vores webshop kan du købe originale reservedele til din Aduro brændeovn. Derudover kan du finde udendørsprodukter, brændekurve, pejsesæt, firelighters og Aduro Easy Clean. Se mere på aduroshop.dk.

SE MERE PÅ ADUROSHOP.DK

Få gode tips og tricks til at få succes med din brændeovn

Tips & tricks til din brændeovn

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.

Læs mere