Aduro Fire Ball

NYHED: Aduro Fire Ball

Aduro Fire Ball er et smukt og harmonisk bålfad perfekt til udendørs hygge. Tænd op i bålfadet og grill skumfiduser og snobrød over den levende ild - så er hyggen garanteret.

Læs mere her

Aduro Hybrid vinder EU's Miljøpris

Aduro Hybrid vinder EU’s miljøpris

Vores innovative og bæredygtige Aduro Hybrid blev den 18. juni tildelt den prestigefyldte miljøpris European Business Awards for the Environment, idet Aduro Hybrid eliminerer ulemperne ved en almindelig brændeovn.

LÆS MERE OM ADURO HYBRID

Aduro katalog 2017/2018

Vores Aduro katalog er fyldt med nyheder, inspiration, ideer og selvfølgelig alle vores smukke brændeovne. Find det i dit lokale byggemarked, eller se det online.

God læselyst!

Op til 40% mindre brændeforbrug

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i din brændeovn med et enkelt træk. Det giver simpel betjening, ren forbrænding og op til 40% mindre brændeforbrug.

Så bliver det ikke lettere.

Download

Det intelligente termometer

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

Læs mere her

Besøg vores webshop

Originale reservedele og enkelte tilbehørsprodukter kan købes direkte i vores Aduro webshop.

Download

Alt om brænde og brændeovne

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.