Vi har den rigtige varmekilde til dig

Uanset om du ønsker en effektiv pilleovn, en hyggelig brændeovn eller en hybridovn der kombinerer det hele, så har vi løsningen til dig.

LÆS MERE HERE

Slank brændeovn som passer ind hvor pladsen er trang

Aduro 22-serien består af slanke og elegante ovne, der passer perfekt ind hvor pladsen er trang på grund af det beskedne dybdemål.

LÆS MERE HERE

Aduro GO

Aduro GO er vores full-service koncept, hvor vi tilbyder rådgivning, levering og installering i én pakke.
Få et uforpligtende tilbud her.

 

Op til 40% mindre brændeforbrug

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i din brændeovn med et enkelt træk – det giver enkel betjening. Tests har vist, at en Aduro 1 med fejljusteret spjæld (åbent primærspjæld) bruger 40% mere træ end samme ovn med Aduro-tronic. Så bliver det ikke lettere.

læs mere

Aduro Smart Response

Få en fyrmester i lommen

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

LÆS MERE HER

Bestil reservedele online

I vores webshop kan du købe originale reservedele til din Aduro brændeovn. Derudover kan du finde udendørsprodukter, brændekurve, pejsesæt, firelighters og Aduro Easy Clean. Se mere på aduroshop.dk.

SE MERE PÅ ADUROSHOP.DK

Få gode tips og tricks til at få succes med din brændeovn

Tips & tricks til din brændeovn

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.

Læs mere