Nyhed - Aduro Pizzaovn fås nu også i sort

Besøg vores spændende outdoor-univers

Med forårets komme stiger lysten til at opholde sig udendørs. Med vores nye outdoor-produkter i sort stål kan du skabe dit eget udeunivers i haven eller på terrassen. Tænd op i udepejsen eller pizzaovnen og nyd en hyggelig aften i godt selskab. 

Du kan allerede nu læse mere her

Verdensnyhed Aduro Hybrid

Forestil dig en brændeovn, som kan programmeres, så der er varmt, når du kommer hjem fra arbejde eller som kan tænde selv. Eller som kan brænde over natten. Faktisk er fremtiden her allerede - den hedder Aduro Hybrid. Brænde til det hyggelige og klassiske bål og piller til opvarmning.

Download

Aduro katalog 2017/2018

Vores Aduro katalog er fyldt med nyheder, inspiration, ideer og selvfølgelig alle vores smukke brændeovne. Find det i dit lokale byggemarked, eller se det online.

God læselyst!

Op til 40% mindre brændeforbrug

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i din brændeovn med et enkelt træk. Det giver simpel betjening, ren forbrænding og op til 40% mindre brændeforbrug.

Så bliver det ikke lettere.

Download

Det intelligente termometer

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

Køb en Smart Response inden udgangen af november, og spar 50 %.

Læs mere her

Besøg vores webshop

Originale reservedele og enkelte tilbehørsprodukter kan købes direkte i vores Aduro webshop.

Download

Alt om brænde og brændeovne

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.