Vi klarer det hele - rådgivning, levering og montering

Aduro GO er vores full-service koncept, hvor vi tilbyder rådgivning, levering og montering i én pakke. Vi hjælper dig hele vejen fra overvejelserne omkring, hvilken brændeovn, pilleovn eller hybridovn du skal vælge, til den er sikkert installeret. Få et konkret tilbud – det er helt uforpligtende.

Find en Aduro GO forhandler nær dig

På kortet kan du også se, hvor du kan opleve Aduro hybridovnen i drift.

RÅDGIVNING

Med Aduro GO bliver du kontaktet af én af vores erfarne Aduro GO-specialister - du kan selv angive, hvornår det passer dig bedst at blive kontaktet. Vores specialister har indsigt i samtlige produkter samt svar på de spørgsmål og overvejelser, du har. Sammen kan I finde frem til netop den brændeovn, pilleovn eller hybridovn, der opfylder dine behov.

LEVERING

Når I har fundet den rigtige løsning, koordineres dato og tidspunkt for installationen med en af vores montører, som har mange års erfaring med installation af brændeovne, pilleovne, hybridovne og skorstene.

MONTERING

Montøren medbringer ovnen og alt, hvad der skal bruges, når han ankommer for at installere ovnen hos dig. Og har du en eksisterende ovn, du vil af med, tager vores montør gerne den med.


Kontakt os og hør mere

Du er også velkommen til at kontakte vores specialister på 28 14 47 03, som sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Kig forbi Aduros eget showroom i Hasselager

Er du interesseret i Aduro GO-konceptet, tilbyder Aduro i Hasselager en guidet rundvisning i eget showroom. Her kan du se et udvalg af vores hybridovne, pilleovne og almindelige brændeovne med egne øjne og få inspiration til, hvilken ovn du skal vælge. Vi tænder også gerne op i hybridovnen for dig. Obs.: Det er ikke muligt at købe ovnene i showroomet.

Er det en bestemt ovn, du gerne vil se? Ring da gerne på forhånd på 28 14 47 03 og hør, hvorvidt ovnen udstilles i showroomet, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Åbningstider: Tirsdag og torsdag kl. 14-16
Adresse: Beringvej 17, 8361 Hasselager (ring på dørtelefonen ved indgangen)

TOP