Velkommen til Aduro Kundeservice

Valg af ovn

Er du på udkig efter en ny ovn men er i tvivl om, hvilken du skal vælge? Få inspiration til at vælge den rigtige ovn for dig her.
 

Aduro kundeserviceunivers

Aduro kundeserviceunivers er for dig, der allerede har en Aduro-ovn. Vi ved af erfaring, at 80% af de henvendelser og spørgsmål, vi modtager, er de samme. Derfor har vi samlet alle svarene herunder, så du hurtigt og effektivt kan hjælpe dig selv – uden at stå i kø. 

GÅ TIL siden


Har du brug for hjælp?

Herunder ser du flere forskellige muligheder for at få hjælp og svar på dine spørgsmål. Fra produktspørgsmål og køb på webshop til reklamationer og vedligeholdelse. Find den rigtige afdeling og kontaktinformation for din henvendelse herunder.

Obs.: Grundet stor efterspørgsel på vores produkter, til stadighed mangel på råvarer i verden og dermed forlængede leveringstider, oplever vores kundeserviceafdeling exceptionel stor travlhed. Vi kan desværre ikke overholde vores normale svartid på mail på 3-4 hverdage og anbefaler derfor, at du søger hjælp i selvbetjeningen, før du kontakter os. Tak for din forståelse.