Om Aduro

Aduro udvikler, fremstiller og markedsfører brændeovne og hybridovne i moderne dansk design. Vi har gennem en årrække specialiseret os i udviklingen af højteknologiske ovne med de mest moderne og avancerede forbrændingsprincipper. Vi går ikke på kompromis med produktkvaliteten og søger altid at forene det tekniske og æstetiske med forbrugernes krav til brugervenlighed. Der er installeret mere end 350.000 Aduro brændeovne i Europa.

Aduro og miljøet
Alle vores brændeovne er designet af danske arkitekter, hvis fornemste opgave har været at skabe moderne og miljøvenlige brændeovne til attraktive priser. Hensynet til miljøet vejer tungt på vægtskålen og derfor bærer størstedelen af vores ovne Svanemærket. Denne miljøcertificering stiller blandt andet krav til partikeludslip (<2 g partikler pr. kg træ), virkningsgrad og ansvarlig produktion. De miljømæssige egenskaber er i verdensklasse, og produkterne er lette at betjene.

Det er dog altid op til forbrugeren at sikre en miljøvenlig forbrænding ved at fyre korrekt. Ved korrekt fyring med træ er en Aduro-ovn en CO2 neutral varmekilde - i gennemsnit sparer hver brændeovn årligt miljøet for udledning af ca. 4 tons CO2. Rent brændende brændeovne giver vedvarende energi, og de er et glimrende supplement til andre energiformer. 

Kvalitet til attraktive priser
I Danmark og ligeledes på eksportmarkederne har Aduro slået sit navn fast som leverandør af kvalitetsovne i et enkelt og stilrent design. Effektivitet og omkostningsbevidsthed i hele værdikæden fra produktion til forbruger sikrer forbrugeren den gode kvalitet til en favorabel pris. Vi arbejder til stadighed på at udvikle nye brændeovne, der tilgodeser forbrugernes krav til udformning og funktion.

Vinder af EU's Miljøpris 2018
I juni 2018 modtog Aduro den prestigefyldte miljøpris European Business Award for the Environment på nationalt plan. Prisen blev givet for det innovative og bæredygtige produkt Aduro Hybrid i kategorien "Bæredygtige produkter og services". EU's miljøpriser hylder de mest miljøbevidste virksomheder i Europa og har til formål at fremme innovative og bæredygtige tiltag. Du kan læse mere om prisuddelingen her

Gazellevirksomhed 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015
Aduro har i en årrække præsteret en bemærkelsesværdig høj vækst og gode økonomiske resultater. Aduro er derfor blevet kåret som Gazelle fem år i træk. Kun hver femte gazelle har præsteret at være på listen to gange.