Bliv en del af holdet

Vi tilbyder dig et godt læringsmiljø og gode udviklingsmuligheder i et stærkt socialt fællesskab. 
Hos Aduro har vi en vision om at være på forkant med udviklingen og levere ovne med design, brugervenlighed og miljømæssige egenskaber i topklasse. Innovation og vækst er i vores DNA, og sammen stræber vi hver dag mod at skabe de bedste resultater.


Ledige stillinger
 

Kundesupporter (Nordisk team)

På vores hovedkontor i Hasselager har vi samlet et internationalt team med 7 nationaliteter, forskellige kulturer og spredning i alder. Vi er en arbejdsplads med masser af energi, godt humør og spændende sociale aktiviteter.


Om Aduro

Aduro udvikler, fremstiller og markedsfører brænde-, pille- og hybridovne i moderne dansk design. Produkterne anvender den nyeste teknologi og lever op til de skrappeste miljøkrav i Europa, vi har bl.a. modtaget EU's miljøpris. Innovation og vækst er vores DNA og vi har opnået flere afgørende patenter. Vi eksporterer 90% af vores salg og er blandt de førende i Europa indenfor vores industri.


Uopfordrede ansøgninger

I jagten på fortsat udvikling er vi altid på udkig efter nye ansigter til vores virksomhed. Derfor tager vi mod uopfordrede ansøgninger med åbne arme.
 

SØG UOPFORDRET HER