Ledige stillinger

Teknisk produktudvikler

Tysktalende kundesupporter med teknisk interesse

German-speaking student assistant for marketing team


Uopfordrede ansøgninger

I jagten på fortsat udvikling er vi altid på udkig efter nye ansigter til vores virksomhed. Derfor tager vi mod uopfordrede ansøgninger med åbne arme. Send din uopfordrede ansøgning til HR@aduro.dk.


Bliv en del af holdet

På vores hovedkontor i Hasselager har vi samlet et internationalt team med 7 nationaliteter, forskellige kulturer og generel diversitet i alder og køn. Vi er en arbejdsplads med masser af energi, godt humør og spændende sociale aktiviteter. Vi tilbyder dig et godt læringsmiljø og gode udviklingsmuligheder i et stærkt socialt fællesskab.

Om Aduro

Aduro udvikler, fremstiller og markedsfører brænde-, pille- og hybridovne i moderne dansk design. Hos Aduro har vi en vision om at være på forkant med udviklingen og levere ovne med design, brugervenlighed og miljømæssige egenskaber i topklasse. Produkterne anvender den nyeste teknologi og lever op til de skrappeste miljøkrav i Europa; vi har bl.a. modtaget EU's miljøpris. Innovation og vækst er vores DNA og vi har opnået flere afgørende patenter. Vi eksporterer 90% af vores salg og er blandt de førende i Europa indenfor vores industri.