Skab udendørshygge i haven, på terrassen og på stranden med et Aduro bålfad i støbejern

Aduro Bålfad i støbejern med grillrist

Aduro Bålfad er et smukt og harmonisk bålfad, der både kan fungere som bålsted og grill. Bålfadet er fremstillet i støbejern, hvilket giver et massivt og robust look, og med den runde form passer bålfadet naturligt ind på terrassen og i haven.

Materiale: Støbejern
Mål: Ø: 47 cm / H: 25 cm
Vægt: 17,5 kg

Inkl. grillrist.

Aduro bålfad i støbejern med grillrist til haven eller terrassen. Køb i webshoppen her.

Skab en hyggelig stemning i haven med et bålsted

Når temperaturen stiger og de lyse timer bliver flere, trækker vi danskere udendørs. Med et bålsted i haven kan du få endnu mere ud af de lange, lyse sommeraftener i selskab med venner og familie. Et bålsted fungerer som det perfekte samlingspunkt for hele familien, og med et bålfad har du desuden muligheden for at flytte rundt i haven og på terrassen efter behov. Det bedste bålfad kan selvfølgelig også bruges som grill, så lad børnene grille skumfiduser og nyde varmen fra den levende ild – så er hyggen garanteret!

Lav lækker mad over bål med Aduro Bålfad

Bålfadet er ikke kun ideelt til hygge. Det kan også bruges som grill, så du kan tilberede aftensmaden over den levende ild. I kogebogen FASTFOOD giver den aarhusianske gastronom Martin Ib en række opskrifter på lækker fastfood, som kan laves på Aduro Bålfad.

Udendørs bålfad med grillrist. Grill på stranden med Aduro Fireball.