Pizzaovn fra Aduro – Perfekt til pizzabagning

Aduro Prisma Pizzaovn er designet af den prisbelønnede danske designer Torben Madsen. Pizzaovnen er et funktionelt og skulpturelt møbel til terrassen, der både kan fungere som pizzaovn og ildsted.

  • Ægte stenovn med varmebestandige sten
  • Perfekt til pizzabagning
  • Dansk design

Indvendig er pizzaovnen beklædt med varmefaste sten, der akkumulerer varmen og afgiver den perfekte varme til bagning. Efter optænding med små og mindre stykker tørt træ, skubbes brændet/ gløderne til siden, og pizzaen kan bages. Alternativt kan fronten tages af og dermed kan ovnen bruges som udendørs ildsted.

Materiale 

Pizzaovnen fås nu i to varianter: i sort kvalitetsstål og i cortenstål:

Pizzaovn, sort
Pizzaovn, cortenstål

Cortenstålet får efter kort tids brug en flot patina af at stå ude i regn, sol og vind, og der danner sig en ensartet rustbelægning, som er meget modstandsdygtig. Begge varianter kan tåle at stå ude hele året.

Fremskynding af patinaproces
Hvis du ønsker at fremskynde patina processen, anbefaler vi, at lave en stærk blanding af saltvand (vand og salt, fx vejsalt), som løbende sprøjtes eller pensles på pejsen, indtil det ønskede resultat opnåes.

Mål (HxBxD): 69,7 x 72 x 72 cm 
Vægt: 98 kg

Den perfekte arbejdshøjde til din pizzaovn

For at sikre en god arbejdshøjde, når pizzaerne bages, har Torben Madsen designet ”Aduro Prisma, Base”, der hæver pizzaovnen fra jorden. Samtidig giver den mulighed for dekorativ opbevaring af brænde.

Materiale: sort kvalitetsstål
Mål (HxBxD): 59,3 x 71,3 x 71,3 cm
Vægt: 23 kg

Du kan købe Aduro Prisma Base i vores webshop. 

GÅ TIL WEBSHOP

Aduro Pizzaovn med base

Tilbehør

Aduro tilbyder som tilbehør en specialdesignet askeskraber med indbygget pusterør. Askeskraberen er ideel til at skubbe gløderne til siden og til at puste gang i bålet. Aduro Prisma Askeskraber kan købes direkte i vores webshop. 

Materiale: Rustfrit stål
Mål (HxB): 55 x 15 cm

GÅ TIL WEBSHOP