Pizzaovn fra Aduro – Perfekt til pizzabagning

Pizzaovn, stenovn, pizza

Aduro Prisma Pizzaovn er designet af den prisbelønnede danske designer Torben Madsen. Pizzaovnen er et funktionelt og skulpturelt møbel til terrassen, der både kan fungere som pizzaovn og ildsted.

  • Ægte stenovn med høj temperatur
  • Perfekt til pizzabagning
  • Dansk design

SE INSPIRATIONSFILM NEDERST PÅ SIDEN

Indvendig er pizzaovnen beklædt med varmefaste sten, der akkumulerer varmen og afgiver den perfekte varme til bagning. Efter optænding med små og mindre stykker tørt træ, skubbes brændet/ gløderne til siden, og pizzaen kan bages. Alternativt kan fronten tages af og dermed kan ovnen bruges som udendørs ildsted.

Materiale
Pizzaovnen er fremstillet i 3 mm Cortenstål, som efter kort tids brug får en flot patina af at stå ude i regn, sol og vind. Der danner sig en ensartet rustbelægning, som er meget modstandsdygtig.

Fremskynding af patinaproces
Hvis du ønsker at fremskynde patina processen, anbefaler vi, at lave en stærk blanding af saltvand (vand og salt, fx vejsalt), som løbende sprøjtes eller pensles på pejsen, indtil det ønskede resultat opnåes.

Mål (HxBxD): 69,7 x 72 x 72 cm
Vægt: 98 kg

Den perfekte arbejdshøjde til din pizzaovn

For at sikre en god arbejdshøjde, når pizzaerne bages, har Torben Madsen designet ”Aduro Prisma, Base”, der hæver pizzaovnen fra jorden. Samtidig giver den mulighed for dekorativ opbevaring af brænde.

Materiale: sort pulverlakeret kvalitetsstål
Mål (HxBxD): 59,3 x 71,3 x 71,3 cm
Vægt: 23 kg

Køb pizzaovnen her

Aduro Prisma Pizzaovn og Aduro Prisma Base forhandles i XL-byg.dk og Bauhaus.dk.

Køb Aduro Prisma på vores webshop