Aduro Udepejs - Den perfekte havepejs

Tag varmen og hyggen med ud på terrassen med Aduros udendørs pejs, der egner sig perfekt til hygge, varme og afslapning på terrassen. Havepejsen er designet af den prisbelønnede, danske arkitekt Torben Madsen og fungerer som det perfekte samlingssted, når de lune sommeraftener skal nydes.

Med det kegleformede design får pejsen en skorstenseffekt, der leder røgen opad, så den ikke er til gene for sine omgivelser, og giver med den store åbning et frit indkig til flammerne.

Mål (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm 
Vægt: 32 kg

Materiale

Udepejsen fås i to varianter - i sort kvalitetsstål og i cortenstål. Cortenstålet får efter kort tids brug en flot patina af at stå ude i regn, sol og vind. Der danner sig en ensartet rustbelægning, som er meget modstandsdygtig. Begge varianter kan tåle at stå ude hele året.

Fremskynding af patinaproces
Hvis du ønsker at fremskynde patinaprocessen, anbefaler vi at lave en stærk blanding af saltvand (vand og salt, fx vejsalt), som løbende sprøjtes eller pensles på pejsen, indtil det ønskede resultat opnås.

Tilbehør

Aduro tilbyder som tilbehør en rist, der har tre forskellige højdeindstillinger. Når den ikke er i brug, bliver risten diskret skjult under bundpladen. Risten er udført i rustfrit stål med trægreb. Du kan købe grillristen i vores webshop her.

Design

Arkitekt Torben Madsen, der har designet udepejsen, beskriver tankerne bag havepejsen således:

"Med et par brændeknuder i havepejsen bliver aftenen mere hyggelig og lunere. Den kegleformede udendørs pejs får med frontpladen en skorstenseffekt, der gør, at røgen stiger op uden at være til gene. Alternativt giver Aduro Udepejs mulighed for at grille direkte over de naturlige trækul. Med sin dynamiske form vil den klæde enhver terrasse og have - selv når den ikke er tændt op."

TOP