Aduro Udepejs - Den perfekte havepejs

Aduros udendørs pejs egner sig perfekt til hygge, varme og afslapning på terrassen og er det oplagte samlingssted, når de lune sommeraftener skal nydes.

Med det kegleformede design får pejsen en skorstenseffekt, der leder røgen opad, så den ikke er til gene for sine omgivelser, samtidigt med at den store åbning giver et flot indkig til flammerne.

Materiale: Udepejsen fås i to varianter - i sort kvalitetsstål og i cortenstål. Begge varianter kan tåle at stå ude hele året.
Mål (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm 
Vægt: 32 kg

Dansk design

Havepejsen er designet af den prisbelønnede, danske arkitekt Torben Madsen, som har kræset for pejsens form og funktion. "Med dens dynamiske form fungerer udepejsen også som et dekorativt indretningselement til uderummet – og vil klæde enhver terrasse", siger han bl.a. om tankerne bag designet.

Cortenstål

Cortenstålet får efter kort tids brug en flot patina af at stå ude i regn, sol og vind. Der danner sig en ensartet rustbelægning, som er meget modstandsdygtig.

Fremskynding af patinaproces
Hvis du ønsker at fremskynde patinaprocessen, anbefaler vi at lave en stærk blanding af saltvand (vand og salt, fx vejsalt), som løbende sprøjtes eller pensles på pejsen, indtil det ønskede resultat opnås.

Tilbehør

Aduro tilbyder som tilbehør en rist, der har tre forskellige højdeindstillinger. Når den ikke er i brug, bliver risten diskret skjult under bundpladen. Risten er udført i rustfrit stål med trægreb. Du kan købe grillristen i vores webshop her.

TOP