Aduro tilbehør

Vi tilbyder alt i tilbehør til din brændeovn, pilleovn og hybridovn.

Vores tilbehørsprodukter er designet med fokus på at give dig en bedre oplevelse med din brænde-, pille- eller hybridovn. De praktiske pejsesæt gør rengøringen af din brændeovn nem, optændingsprodukterne gør optændingen hurtig og ligetil, og brændekurvene giver dig mulighed for at opbevare dit brænde på en æstetisk måde, samtidigt med at det er lige ved hånden.

Aduro arbejder hele tiden på at udvikle produkter, som gør det nemmere for dig at opnå en god forbrænding. Aduro Smart Response, som er et intelligent termometer, gør det eksempelvis muligt for dig at følge forbrændingen på din smartphone og optimere den. Aduro friskluftskit gør det muligt at tilføre frisk luft udefra til brændkammeret, så du får tilstrækkeligt med ilt til forbrændingen.

Du kan læse mere om alle vores tilbehørsprodukter nedenfor eller gå direkte til tilbehør til Aduro Hybrid eller tilbehør til Aduro Pilleovne.

Aduro Smart Response - Det intelligente termometer til din brændeovn

Få alle aktuelle fyringsdata sendt direkte til din smartphone eller tablet, uanset mærke og model på din brændeovn. Få en renere forbrænding, mindre røg ud af skorstenen og god fyringsøkonomi med Aduro Smart Response.

LÆS MERE

TOP