Nyt katalog

Se alle de nye 2017 modeller

Download

Aduro katalog 2016/2017

Vores nye Aduro katalog er fyldt med nyheder, inspiration, ideer og masser af flotte brændeovne. Klik dig igennem kataloget online. 

God læselyst

Vi har gjort det let at vælge brændeovne

Oplev selv grunden til at der er over 250.000 Aduro brændeovne installeret i Europa.Vi leverer og monterer. Og brændeovnen...den kan det meste selv.

Download

Elegant LUX serie

Ny brændeovnsserie tager bestselleren Aduro 9 et skridt videre og kombinerer på bedste vis et stilrent og elegant design med en unik brugeroplevelse. Nyheden hedder Aduro 9 Lux. Serien omfatter i første omgang de to modeller – Aduro 9.3 Lux og Aduro 9.5 Lux.

Se produkterne her

Aduro 15 beklædt med fedtsten

Aduro lancerer nu en ny version af den populære og prisbelønnede Aduro 15 model. Aduro 15SK er beklædt med fedtsten på siderne og toppen.

Læs mere om appen her

Få mere træk i din skorsten med en røgsuger

Oplever du problemer med at tænde op? Røg i stuen når lågen åbnes? Dårlig forbrænding og røg i nabolaget? Så kan vi hjælpe dig. Aduro DraftOptimizer sikrer et konstant jævnt træk i skorstenen og reducerer røg- og lugtgener.

Læs mere her

Op til 40% mindre brændeforbrug

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i din brændeovn med et enkelt træk. Det giver simpel betjening, ren forbrænding og op til 40% mindre brændeforbrug.

Så bliver det ikke lettere.
Download

Det intelligente termometer

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

Læs mere her

Besøg vores webshop

Originale reservedele og enkelte tilbehørsprodukter kan købes direkte i vores Aduro webshop.

Lige nu er der 50% rabat på Aduro Smart Response i webshoppen.

Download

Alt om brænde og brændeovne

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.