Verdensnyhed Aduro H1

Forestil dig en brændeovn, som kan programmeres, så der er varmt, når du kommer hjem fra arbejde eller som kan tænde selv. Eller som kan brænde over natten. Faktisk er fremtiden her allerede - den hedder Aduro H1 - Hybridovn. Ovnen kombinerer det bedste fra brændeovnen og pilleovnen tilsat en simpel brugerflade. Brænde til det hyggelige og klassiske bål og piller til opvarmning.
Vi er stolte over resultatet og glæder os til at vise jer endnu mere af Aduro H1 de kommende måneder.

Du kan allerede nu læse mere her

Aduro 18 brændeovn i støbejern

Nyhed - Aduro 18 støbejernsovn

Aduro 18 er en flot og robust støbejernsovn, der giver et bredt udsyn til flammerne. Overfladen er grovkornet, og der er kælet for detaljerne, som blandt andet inkluderer flotte afrundede hjørner.

Download

Vi har gjort det let at vælge brændeovn

Oplev selv grunden til, at der er flere hundrede tusinde Aduro brændeovne installeret i Europa.Vi leverer og monterer. Og brændeovnen...den kan det meste selv.

Download

Slut med røg i nabolaget

Oplever du problemer med at tænde op i din brændeovn og at det pludselig vælter ud med røg? Så har vi løsningen. Med Aduro DraftOptimizer får du optimalt træk i din skorsten samtidig med at du fjerner røg- og lugtgener. Du kan ganske enkelt hygge dig ved brændeovnen samtidig med at din nabo smiler. Læs mere her

Op til 40% mindre brændeforbrug

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i din brændeovn med et enkelt træk. Det giver simpel betjening, ren forbrænding og op til 40% mindre brændeforbrug.

Så bliver det ikke lettere.
Download

Det intelligente termometer

Spar på brændet og få ren røg ud af skorstenen med det intelligente termometer Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til brændeovne, der sikrer korrekt fyring og optimal udnyttelse af dit brænde.

Læs mere her

Besøg vores webshop

Originale reservedele og enkelte tilbehørsprodukter kan købes direkte i vores Aduro webshop.

Download

Alt om brænde og brændeovne

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i brændeovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brændsel, der er mest økonomisk og miljøvenlig? På vores videnssite viden.aduro.dk finder du artikler med gode råd og vejledning, der gør det nemt og sjovt at være brændeovnsejer.