Det siger brugerne om Aduro Hybrid

Brugernes tilfredshed betyder alt for os, og vi sætter stor pris på tilbagemeldingerne fra brugerne af vores hybridovne. Herunder er nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået.

Video: Hør Birthe og Hans Peter Poulsen fortælle om deres oplevelse med Aduro Hybrid.

En fantastisk beslutning og investering

"Ovnen er for os nærmest en ’livsbegivenhed’ (…) H1 tilføjer den genialitet, at den sørger for sig selv ved hjælp af træpillerne! Efter en hurtig daglig påfyldning, kører den ganske upåklageligt, kontinuerligt og nærmest lydløst centralt i vores ’nye’ hjem (…) vi kan fra vores arbejdsplads selv tænde op derhjemme med vores mobil og jeres App. Det er simpelthen så innovativt og genialt, at det er helt nødvendigt at rose. Ønsker vi at fyre regulært, lægger vi bare brænde på, hvorefter ovnen automatisk lukker for fyring med træpiller, ligesom den tænder igen, når vi glemmer yderligere brænde."
- Christina Gede og Jacob Tøjner

En ovn der matcher vores rutiner

"Den frihed, der ligger indlejret i at kunne varme huset op, selv når vi ikke er hjemme og i at kunne følge forbrændingen hele tiden, den taler virkelig til os. At kunne indstille den, så den så at sige matcher vores rutiner. Pilleovnsdelen kan derudover også nemt reguleres på temperaturen."
- Louise Guldager

En god og funktionel ovn

"Aduro H1 er en god funktionel ovn, der forbinder den praktiske opvarmningskilde (pillefunktion) med den hyggelige brændeovnsstemning. Og så er det en ovn med et flot design og udseende, som passer til de fleste hjem (…) En super god ovn."
- Hans Jørgen Eriksen

Slut med at holde øje og fylde brænde på

"Med Aduro H1 slipper jeg for at holde øje med ovnen og fylde brænde på. Ovnen kan passe sig selv i mange timer, også hvis jeg tager hjemmefra. Det jeg nyder mest er pilleovnens konstante varme."'
- Kurt Overgaard Andersen

Super lækker og praktisk

"Super lækker og praktisk brændeovn, som jeg kun kan anbefale. Fedt, at kunne tænde den på vej hjem fra arbejde. Den virker fremragende med 6 mm piller, og skiftet mellem brænde og piller er nemt og hurtigt."
- Erik Kjær

Nemt og støjfrit

"Det er et rigtig fint koncept. Let, når man kan få det hele samlet i én pakke. Claus er en fantastisk montør – han gjorde et rigtigt godt stykke arbejde (…) De fleste pilleovne rasler og larmer - den her er støjfri, som sådan noget overhovedet kan være (…) Hvis TV-et er tændt, hører vi ingenting."
- Brian og Else Marie Nielsen

TOP