JANUAR 2021 - Vi introducerer Aduro Hybrid version 2 (gælder alle Hybridovne)

Ovnen, der har vendt verdens forventninger til en brændeovn på hovedet, kommer nu med en række forbedringer. Du kan ikke se dem med det blotte øje, men mærke dem i driften:

     ✓ Performance: optimeret forbrænding / forbedret snegl der fører pillerne frem / mindre sensibel
         over for forskellige pilletyper.
     ✓ Rækkevidde: bedre wifi kompatibilitet og hurtigere tilslutning.
     ✓ App: mulighed for finjustering af varmeniveau og urstyring (1-times intervaller).
     ✓ Kvalitetssikring: forbedret beskyttelse af touchdisplay / øget test i produktionen.

Vores koncept er gennemtestet. De mest brugte Hybridovne har brændt 4.400 timer om året svarende til 183 dage i døgndrift. Bliv endnu klogere på Hybridovnens særlige egenskaber herunder.

Det siger brugerne om Aduro Hybrid

Brugernes tilfredshed betyder alt for os, og vi sætter stor pris på tilbagemeldingerne fra brugerne af vores hybridovne. Herunder kan du læse nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået.

Aduro Hybrid i GO’ Morgen Danmark

”Du kan jo f.eks. styre den fra mobiltelefonen, så kan du få fuld kontrol over den og sige: ”jamen, jeg vil gerne have den tændt nu, på vej hjem fra sommerhuset”, eller hvis man siger: ”jeg vil gerne have den tændt, når jeg står op.” Så tænder det her pillefyr så mellem 6:00 og 8:00 […] og så slukker det igen af sig selv, så man ikke skal tænke over det. Det er virkelig en smart detalje […] Altså jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har kæmpet med at skulle tænde brænde op, og så skulle jeg stå der, og jeg bliver fedtet og […] sort. Her har du jo bare, at du kan ligge brændet ind og så sådan set stå på distancen, eller få sat den til den her tidsindstilling,…..”
David Guldager, tech- og gadgetekspert i GO’ Morgen Danmark den 5. november 2019 (kl. 07:45-07:48). 

 

Se klippet på TV2 Play her

Vores nyeste medlem af familien

"Den frihed, der ligger indlejret i at kunne varme huset op, selv når vi ikke er hjemme og i at kunne følge forbrændingen hele tiden, den taler virkelig til os. At kunne indstille den, så den så at sige matcher vores rutiner. Pilleovnsdelen kan derudover også nemt reguleres på temperaturen. Det betyder fx helt konkret, at vi kan indstille den til dén temperatur, vi finder passende."

Louise Guldager har skrevet nogle fine artikler om Aduro Hybridovnen, som er flyttet ind hjemme hos hende og familien. Du kan læse artiklerne her:
 

VORES NYESTE MEDLEM AF FAMILIEN

NU STÅR VI OP TIL ET VARMT HUS OM MORGENEN

HVORFOR HAR VI VALGT EN HYBRIDOVN? 

En fantastisk beslutning og investering

"Ovnen er for os nærmest en ’livsbegivenhed’, og den indgår helt centralt i forbindelse med vores ombygning. En brændeovn er jo altid herlig og skaber masser af hygge. Men H1 tilføjer den genialitet, at den sørger for sig selv ved hjælp af træpillerne! Efter en hurtig daglig påfyldning, kører den ganske upåklageligt, kontinuerligt og nærmest lydløst centralt i vores ’nye’ hjem. Og med ovnens forbindelse til internettet er betjeningen simpelthen legende nem og på kanten af det ’blærede’."

"Mens børn af forældre i vores omgangskreds selvfølgelig ikke selv kan tænde op i brændeovnen derhjemme efter skole, forholder det sig anderledes hos os. Her trykker de på en knap, og så er der tændt op. Eller endnu bedre; vi kan fra vores arbejdsplads selv tænde op derhjemme med vores mobil og jeres App. Det er simpelthen så innovativt og genialt, at det er helt nødvendigt at rose. Ønsker vi at fyre regulært, lægger vi bare brænde på, hvorefter ovnen automatisk lukker for fyring med træpiller, ligesom den tænder igen, når vi glemmer yderligere brænde."

Christina Gede og Jacob Tøjner

Super lækker og praktisk

Aduro H1 Hybridovn

"Super lækker og praktisk brændeovn, som jeg kun kan anbefale. Fedt, at kunne tænde den på vej hjem fra arbejde. Den virker fremragende med 6 mm piller, og skiftet mellem brænde og piller er nemt og hurtigt."

Erik Kjær

En god og funktionel ovn

"Aduro H1 er en god funktionel ovn, der forbinder den praktiske opvarmningskilde (pillefunktion) med den hyggelige brændeovnsstemning. Og så er det en ovn med et flot design og udseende, som passer til de fleste hjem. Gæster, der besøger os, forbinder den slet ikke med en pilleovn og er derfor overraskede over de mange funktioner, ovnen har. En super god ovn."

Hans Jørgen Eriksen

Kun ros til overs

"Vi har nu brugt ovnen flittigt og er meget glade for den lette måde at betjene den på. Vi veksler hyppigt mellem piller og brænde. Vi har kun ros til overs for ovnen."

Mette og Axel Pallesen

Slut med at holde øje og fylde brænde på

"Med Aduro H1 slipper jeg for at holde øje med ovnen og fylde brænde på. Ovnen kan passe sig selv i mange timer, også hvis jeg tager hjemmefra. Det jeg nyder mest er pilleovnens konstante varme."

Kurt Overgaard Andersen

Svært at se noget der kan være bedre

"Ovnens design er særdeles flot og passer perfekt ind i vores hus. Det er svært at se noget, der kan være bedre.

Vi er særdeles tilfredse og kan sige, at skulle den en dag ikke mere virke, vil det være samme ovn, vi udskifter med. For os er det visuelle og designmæssige lige så vigtigt som varmefunktionen."

Hardy Jepsen