Privatlivspolitik

Den dataansvarlige på aduro.dk er Aduro A/S.

Generel beskyttelse af personlige oplysninger på websted
Du kan bruge universet på Aduros websted uden at afsløre din identitet. Detaljer om oplysninger, vi indsamler som standard, når du går ind på webstedet, er beskrevet nedenfor. Hvis du tilmelder dig nogen af vores tjenester eller kontakter os via formularer, vil der være oplysninger om, hvordan dine data behandles i forbindelse med din registrering.

Identitet og kontaktoplysninger for persondataansvarlig
Aduro A/S har ansvaret for behandlingen af dine personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, kontakt venligst Aduro på info@aduro.dk eller per telefon 70 27 47 03.

Indhentning og behandling af personrelaterede data
Når du besøger et Aduro-websted, er din webbrowser teknisk konfigureret til automatisk at overføre følgende data ("logdata") til vores webserver, som vi derefter indhenter i logfiler:

  • Dato for besøg på websted
  • Klokkeslæt for besøg på websted
  • Webadressen for det henvisende websted
  • Hentet fil
  • Overført datamængde
  • Browsertype og -version
  • Operativsystem
  • IP-adresse
  • Din internetudbyders domænenavn

Dette er udelukkende oplysninger, som ikke identificerer dig personligt. Disse oplysninger er nødvendige af tekniske årsager for at levere det indhold, du anmoder om, og indsamlingen af oplysninger er et uundgåeligt aspekt ved brugen af websteder. Logfildataene analyseres udelukkende af statistiske årsager for at forbedre vores websted og de underliggende funktioner. 

Andre persondata gemmer vi kun, hvis du meddeler os disse data fx inden for rammerne af en registrering eller en kontaktformular, og også i disse tilfælde kun i det omfang det er tilladt som følge af et af dig afgivet samtykke eller efter gældende retsforskrifter.

Du er hverken lovmæssigt eller kontraktmæssigt forpligtet til at afgive dine persondata. Det er dog muligt, at visse funktioner på vores hjemmesider og services er afhængige af afgivelsen af persondata. Hvis du ikke afgiver persondata i disse tilfælde, kan det føre til, at funktioner ikke eller kun i begrænset omfang står til rådighed.

Cookies
Vi bruger cookies og sporingspixels til at indsamle data vedrørende din brug af webstedet, så vi kan skræddersy webstedet til brugernes behov. 
Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller overføre virusser til din computer. Med de oplysninger, cookies indeholder, kan vi forenkle navigationen og nemmere sørge for korrekt visning af vores websteder.

Hvert websted har sin egen erklæring om cookies, hvor du som bruger kan se den nøjagtige brug af cookies for det specifikke websted. 

Som hovedregel hjælper cookies dig til en bedre oplevelse af de sider du benytter.

Overførsel af data til tredjeparter
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil (fx Aduro GO formular), og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse.

Links til andre websteder
Vores websteder kan indeholde links til andre websteder. Vi har ikke nogen indflydelse på, hvorvidt disse websteder overholder bestemmelserne for beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvor længe opbevarer Aduro dine personlige oplysninger? 
Aduro opbevarer dine personlige oplysninger lige så længe, som det er påkrævet for at opfylde formålet med, at de blev indsamlet. 

Dine databeskyttelsesrettigheder
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret hos Aduro, skal du rette henvendelse på info@aduro.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse med en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Bemærk, at Aduro dog ikke altid er forpligtet til at efterkomme en anmodning om sletning, begrænsning, indsigelse eller dataportabilitet. Dette vurderes fra sag til sag i henhold til Aduros juridiske forpligtelser og undtagelser for førnævnte rettigheder.