Vi klarer det hele - rådgivning, levering og montering


Aduro GO er vores full-service koncept, hvor vi tilbyder rådgivning, levering og installering i én pakke. Vi hjælper dig hele vejen fra overvejelserne omkring, hvilken brændeovn, pilleovn eller hybridovn du skal vælge, til den er sikkert installeret. 

Få et konkret tilbud – helt uforpligtende.

RÅDGIVNING

Med Aduro GO bliver du kontaktet af én af vores erfarne Aduro GO-specialister - du kan selv angive, hvornår det passer dig bedst at blive kontaktet. Vores specialister har indsigt i samtlige produkter samt svar på de spørgsmål og overvejelser, du har. Sammen kan I finde frem til netop den brændeovn, pilleovn eller hybridovn, der opfylder dine behov.


LEVERING

Når I har fundet den rigtige løsning, koordineres dato og tidspunkt for installationen med en af vores montører, som har mange års erfaring med installation af brændeovne, pilleovne, hybridovne og skorstene.
 

MONTERING

Montøren medbringer ovnen og alt, hvad der skal bruges, når han ankommer for at installere ovnen hos dig. Og har du en eksisterende ovn, du vil af med, tager vores montør gerne den med.


Kontakt os og hør mere
Du er også velkommen til at kontakte os direkte på +45 28 14 47 03, hvor vores specialister sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

 

Klik ind på vores Aduro GO partnere på kortet og se, hvor du kan opleve hybridovnen i drift.