Aduro-tronic automatik

  • Beskrivelse
  • Download
  • Film

Minimal indsats - forbedret forbrænding

Nye brændeovne brænder rent, effektivt og miljøvenligt, når de betjenes rigtigt. For at opnå en god forbrænding skal luften til brændkammeret styres meget præcist med få minutters interval hver gang der lægges træ i brændeovnen, men i praksis glemmes dette ofte. Med den patentanmeldte Aduro-tronic automatik sker reguleringen af den primære lufttilførsel automatisk, så du slipper for at regulere forbrændingen. Du skal blot lægge tørt træ i ovnen, tænde op og aktivere automatikken. Dette betyder mindre arbejde, mindre brændeforbrug, samt forbedring af forbrændingen.

Forbedret brændstoføkonomi og forbrænding

En brændeovn der betjenes forkert har et væsentligt større forbrug af træ, samt en markant partikelforurening. Målinger foretaget af DMU (nu DCE) i villakvarterer viser, at en del brændeovne ikke betjenes rigtigt og derved udleder en større mængde partikler i røgen. Tests har vist, at en brændeovn, der brænder med forkert indstillet spjæld, brænder op til ca. 70% mere træ af i timen end en brændeovn, der er udstyret med Aduro-tronic. Samtidig er partikelforureningen ca. 3-5 gange højere pr. time, når brændeovnen brænder med konstant åbent opstartsspjæld.

Med Aduro-tronic får du

  • Større betjeningskomfort
  • Mere varme for pengene – reducer dit brændeforbrug med op til 40%*
  • En ren og miljøvenlig forbrænding – færre partikler, mindre ressourceforbrug
  • En enkel løsning til stor glæde

* Besparelse ved brug af automatikken afhænger af, hvor god du er til at betjene til brændeovn.

Samtlige Aduro brændeovne er udstyret med Aduro-tronic som standard.

Læs mere om Aduro-tronic testen, der beskriver Aduro-tronic automatikkens virkning på forbrændingen og din økonomi, her.

Læs også artiklen fra Bolius, om fordelene ved automatik i brændeovne, her.

Aduro-tronic quick guide

Læs vores korte guide til Aduro-tronic her.

Introduktion af Aduro-tronic

Aduros patentanmeldte automatik Aduro-tronic er en simpel og handy funktion, som automatisk regulerer forbrændingsluften for dig og sikrer, at den primære lufttilførsel er korrekt reguleret. Se den korte introduktionsfilm herunder.