Aduro pilleovne

Hurtig og let opvarmning af din bolig

Aduro Pilleovne kombinerer moderne skandinavisk design med maksimal varmekomfort og innovativ teknologi. Du får indkig til flammerne, men slipper for at bakse med brænde. Du skal blot fylde træpiller på ovnen og allerede efter nogle minutter kan du se flammer og nyde varmen. På alle modeller er der mulighed for, at blæseren kan slukkes eller dæmpes, hvis du ønsker en stille stund.

Pilleovne kan programmeres på ugebasis og kan fungere som den primære varmekilde eller som et godt supplement til øvrig opvarmning.

Fordele ved Aduro pilleovne

  • Dansk design
  • Effektiv opvarmning 
  • Enkel betjening via ovnens touch display. Med det tilhørende wi-fi modul kan ovnen betjenes hvor som helst og når som helst via app
  • Nem påfyldning af piller
  • Simpel rengøring og vedligeholdelse
  • Flere modeller er tætte og kan tilføres forbrændingsluft udefra

Mere varme for pengene

Da en Aduro pilleovn tilføres brændsel flere gange i minuttet, vil forbrændingen altid være bedre end i en traditionel brændeovn, hvor der fyres hver anden time. Virkningsgraden er også højere. En svanemærket brændeovn har en virkningsgrad på omkring 80%, mens Aduro pilleovne er helt oppe på omkring 90%. 

Træpiller eller brænde?

Den store forskel på en pilleovn og en brændeovn er særligt flammebilledet, støjniveau og styring. Det dragende bål i en brændeovn er i pilleovnen erstattet med et mere statisk flammebillede samt lyden fra blæseren, der fordeler varmen. Til gengæld undgår du besvær med at hugge brænde og tænde op i en pilleovn. Det eneste du skal sørge for er at fylde træpiller på ovnen, så klarer teknologien resten. En pilleovn kan typisk brænde omkring et døgn på en tankfuld – og ofte flere dage mellem rengøring.
 
I nogle tilfælde, fx Aduro P2, er rumblæserne erstattet af naturlig konvektion, som får den varme luft til at fordele sig jævnt i rummet.

Hvis du i stedet godt kunne tænke dig komforten fra træpiller og det smukke flammebillede fra træ i en og samme ovn, så er vores Hybridserie det rette valg. Den kombinerer på bedste vis de to verdener. Læs mere her.

Servicetjek

En pilleovn skal løbende vedligeholdes og kræver professionelt eftersyn en gang om året.

 

TOP