Aduro P5 Lux eksklusiv pilleovn med sideglas

Aduro P5 Lux

Aduro P5 Lux er til dig, der ønsker et luksuriøst brændeovnslook og komforten fra en pilleovn. For selvom du fyrer med træpiller, får du et naturligt flammebillede, som du kan nyde 180 grader... Læs mere

Køb på to forskellige måder

Aduro GO er vores full-service koncept, hvor vi tilbyder rådgivning, levering og montering i én pakke. Du kan også købe din pilleovn hos en af vores forhandlere, her står du selv for det hele.

Vi klarer det hele for dig

Til dig der vil gøre det selv

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Aduro P5 Lux er til dig, der ønsker et luksuriøst brændeovnslook og komforten fra en pilleovn. For selvom du fyrer med træpiller, får du et naturligt flammebillede, som du kan nyde 180 grader rundt med ovnens buede panoramarude og smukke sideglas. Til forskel fra P5 er P5 Lux designet med en stor glaslåge, der giver et eksklusivt udtryk.

Pilleovnen har et effektivt rudeskyl, der blæser kold luft ned af ruderne for at forebygge sod på glasset, mens brændehulen opsamler støv og slagger og gør det let at rengøre ovnen indeni. Pillebeholderen er placeret under brændkammeret og rummer ca. 14 kg træpiller. Ovnen har desuden en indbygget røgblæser, der gør den mindre afhængig af skorstenstrækket. Aduro P5 Lux har både røgafgang i toppen og bagpå.

Med en app på mobilen eller den medfølgende fjernbetjening kan du let tænde, slukke og regulere varmen på ovnen. Den smarte app gør det desuden muligt at styre ovnen, når du er på farten og ønsker at træde ind i et opvarmet hjem.

Til Aduro P5 Lux kan du købe en todelt specialgulvplade. Ovnen placeres på den ene del, og den anden del lægges foran ovnen, så du let kan flytte og rengøre den.

Eksklusiv pilleovn med sideglas

Effekt

Nominel effekt

 

6,8 kW

 

Driftsområde

 

3-8 kW

 

Opvarmer

 

30-140 m2

 

Virkningsgrad

 

> 87% (6,8 kW) / >= 87% (3,4 kW) 

 

Energieffektivitetsindeks

 

122,8

 

Energieffektivitetsklasse

 

A+

 

Strømforbrug i drift

 

37-81W

 

Skorstenstræk

 

I henhold til EN14785. 10-14 Pa ved kold ovn.

 

Træpiller

Du bør udelukkende anvende lyse Ø6 mm piller med en max længde på 30 mm – type ENplus kvalitet A1. Du kan læse mere om, hvilke træpiller vi anbefaler, her.

Kapacitet pillebeholder: ca. 14 kg

App

Appen virker med Apple iOS version 10 eller nyere og Android versioner fra 4.1 eller nyere.

Godkendelser

EN14785, CE & Ecodesign 2022

Download

For betjeningsvejledning, DoP og prøvningsattest til Aduro P5 Lux, klik her.

Mål

Røgafgang diameter top/bag

 

Ø80 mm

 

Ydre mål (HxBxD)

 

120 x 50 x 56 cm

 

Vægt

 

120 kg

 

Måltegninger

Afstand til brændbart materiale

Bagud

 

10 cm

 

Til siden

 

40 cm

 

Møbleringsafstand

 

70 cm

 

Afstand til brændbart materiale