Aduro P5 Lux

Aduro P5 Lux er til dig, der ønsker et luksuriøst brændeovnslook og komforten fra en pilleovn. For selvom du fyrer med træpiller, får du et naturligt flammebillede, som du kan nyde 180 grader... Læs mere

Køb på to forskellige måder

Aduro GO er vores full-service koncept, hvor vi tilbyder rådgivning, levering og montering i én pakke. Du kan også købe din pilleovn hos en af vores forhandlere, her står du selv for det hele.

Vi klarer det hele for dig

Til dig der vil gøre det selv

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Relaterede produkter

Aduro P5 Lux er til dig, der ønsker et luksuriøst brændeovnslook og komforten fra en pilleovn. For selvom du fyrer med træpiller, får du et naturligt flammebillede, som du kan nyde 180 grader rundt med ovnens buede panoramarude og smukke sideglas. Til forskel fra P5 er P5 Lux designet med en stor glaslåge, der giver et eksklusivt udtryk. 

Med en app på mobilen eller den medfølgende fjernbetjening kan du let tænde, slukke og regulere varmen på ovnen. Den smarte app gør det desuden muligt at styre ovnen, når du er på farten og ønsker at træde ind i et opvarmet hjem.

Hvad gør Aduro P5 Lux unik?

Placering af pillesilo
Pillesiloen er diskret placeret under brændkammeret, hvilket minimerer behovet for at køle ovnen ned. Resultat? Et flot flammebillede med minimal støj fra konvektionsblæseren.

Støjsvag opvarmning
Aduro P5 Lux tager støjreduktion til et nyt niveau, da pillerne skubbes op nedefra. Dette giver en mere rolig flamme og reducerer lyden fra piller, der falder ned i brænderen. 

Integreret konvektionsblæser
Ovnen har en indbygget røgblæser, der gør den mindre afhængig af skorstenstrækket samt en indbygget konvektionsblæser, der kan justeres efter behov.

Effektivt rudeskyl
Et effektivt rudeskyl forhindrer sod på glasset, mens brændehulen opsamler støv og slagger, så rengøringen er enkel og ligetil.

Effekt

Nominel effekt

6,8 kW

Driftsområde

2,5-6,8 kW

Opvarmer

30-140 m2

Virkningsgrad

> 87 % (6,8 kW) / > = 87 % (3,4 kW) 

SEER

82 %

Energieffektivitetsindeks

122,8

Energieffektivitetsklasse

A+

Strømforbrug i drift

37-81W

Skorstenstræk

I henhold til EN14785. 10-14 Pa ved kold ovn.

Træpiller

Du bør udelukkende anvende lyse Ø6 mm piller med en max længde på 30 mm – type ENplus kvalitet A1. Du kan læse mere om, hvilke træpiller vi anbefaler, her.

Kapacitet pillebeholder: ca. 14 kg

App

Appen virker med iOS 9 eller nyere og Android versioner fra 4.1 eller nyere.

Godkendelser

EN14785, CE & Ecodesign

Download

For betjeningsvejledning og DoC til Aduro P5 Lux, klik her.

Mål

Røgafgang diameter top/bag

 

Ø80 mm

 

Ydre mål (HxBxD)

 

120 x 50 x 56 cm

 

Vægt

 

120 kg

 

Måltegninger

Afstand til brændbart materiale

Bagud

 

10 cm

 

Til siden

 

40 cm

 

Møbleringsafstand

 

70 cm

 

Afstand til brændbart materiale

TOP