Aduro 9.7 Lux

Med en højde på 150 cm står Aduro 9.7 Lux flot i rum, hvor der er højt til loftet. Brændeovnen har 24 varmelagrende sten i toppen og et stort brændemagasin i bunden, som er skjult... Læs mere

Køb på to forskellige måder

Aduro GO er vores full-service koncept, hvor vi tilbyder rådgivning, levering og montering i én pakke. Du kan også købe din brændeovn hos en af vores forhandlere, her står du selv for det hele.

Vi klarer det hele for dig

Til dig der vil gøre det selv

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Relaterede produkter

Med en højde på 150 cm står Aduro 9.7 Lux flot i rum, hvor der er højt til loftet. Brændeovnen har 24 varmelagrende sten i toppen og et stort brændemagasin i bunden, som er skjult bag en låge. Midt på ovnen stråler den eksklusive glasdør, der netop kendetegner denne ovn som en Lux-model. Aduro 9.7 Lux har særlige detaljer: Ovnen er løftet op på en lille sokkel og har glatte betjeningsgreb, der forsvinder under den lukkede låge.

Aduro 9.7 Lux er udstyret med Aduro-tronic, som automatisk regulerer lufttilførslen under optænding og dermed sikrer optimal forbrænding. Ovnen er også forberedt til ekstern lufttilførsel.

Til Aduro 9.7 Lux findes en todelt specialgulvplade. Ovnen placeres på den ene del, mens den anden del lægges foran ovnen. Den forreste del kan let flyttes og rengøres på begge sider.

Varmelagring
Over brændkammeret ligger 24 varmelagrende sten, som varmes op, når du fyrer i brændeovnen. Efter det sidste træ er brændt ud, vil ovnen blive ved med at afgive varme fra stenene og derpå holde en jævn og behagelig temperatur i rummet - fx om natten efter aftenfyring.

Varmelagringsstenene er særligt designede til at holde på varmen - tests viser, at de holder sig varme i op til 12 timer efter sidste indfyring.

Effekt

Nominel effekt

 

6,0 kW

 

Driftsområde

 

3-9 kW

 

Opvarmer

 

30-140 m2

 

Virkningsgrad

 

> 80 %

 

SEER

 

70 %

 

Energiklasse

 

A+

 

Fordele

✓ Konvektionsovn

 

✓ Rudeskylluft

 

✓ Primær-, sekundær og tertiær lufttilførsel

 

✓ Askeskuffe

 

✓ Udstyret med Aduro-tronic

 

✓ Mulighed for udvidet garanti

 

Mål

Røgafgang diameter top/bag

 

Ø150 mm

 

Ydre mål (HxBxD)

 

150 x 50 x 44,7 cm

 

Afstand fra gulv til center bagudgang

 

137 cm

 

Afstand fra center røgstuds til brændeovnens bagkant

 

19,3 cm

 

Højde røgstuds over gulv

 

119,7 cm

 

Brændkammerbredde

 

40 cm

 

Brændelængde max

 

39 cm

 

Vægt

 

173,2 kg

 

Måltegninger

Afstand til brændbart materiale

Bagud

 

7,5 cm

 

Til siden

 

70 cm

 

Møbleringsafstand

 

100 cm

 

Vær opmærksom på, at Bygningsreglementet skal overholdes ved tilslutning til skorsten, herunder at røgrøret skal være CE-mærket og krav til sikkerhedsafstand for røgrør skal overholdes.

Afstand til brændbart materiale

Godkendelser

Svanemærket, NS3058, CE, EN13240 & Ecodesign

Download

For betjeningsvejledning og DoC til Aduro 9.7 Lux, klik her.

TOP