NYHED: Aduro Biopejse skaber hygge i hjemmet

Vi kan endelig løfte sløret for en ny serie af biopejse. De ikke alene opvarmer rummet, men tilfører også en ekstra dosis hygge til dit hjem! Biopejsene er skabt i et tidløst og klassisk dansk design.

Den runde form indrammer elegant flammerne og åbner op for et fortryllende indkig til ilden. Med simpel påfyldning af bioethanol væske og en gnist fra lighteren, forvandler du øjeblikkeligt dit rum til et magisk sted, hvor levende flammer danser og spreder varme og hygge på få sekunder. 

Men det er ikke kun udseendet, der imponerer. Med en biopejs fra Aduro får du:

Vælg din favorit

Biopejsen kommer i to varianter, som giver dig mulighed for at skræddersy den løsning, der matcher din stil og stemning bedst. Tag et kig på vores udvalg af biopejse herunder: 

Aduro B1

Elegant biopejs med sort glaslåge og sideglas, som sikrer et 180 graders indkig til flammerne:

Aduro B2

Stilren biopejs med åben front, som på smukkeste vis bringer ilden helt ind i stuen:

Tænd op med ro i sindet

Aduro Biopejs er gennemtestet og vi garanterer derfor en tryg og sikker brugeroplevelse. Når du skal påfylde bioethanol, kan du nemt tage brænderen ud af biopejsen med det medfølgende håndtag. På den måde kan du påfylde bioethanol der, hvor du opbevarer det. Takket være den patentanmeldte feature Aduro Bio-Safe kan du ikke påfylde bioethanol, når brænderen er over 40 grader, da en varmesensitiv fjeder her vil blokere for påsætning af håndtaget. Dét gør det trygt at bruge Aduro Biopejs. Læs mere om Aduro Bio-Safe her

Placer hvor du vil

Biopejsen kan placeres stort set overalt i boligen, hvor du ønsker at skabe en hyggelig og varm atmosfære. Sæt biopejsen midt i rummet og lad den være midtpunktet for en hyggelig aften, eller stil den i hjørnet og lad de levende flammerne sætte den helt rigtige stemning. En væghængt biopejs er derimod perfekt i mindre boliger, hvor der ikke er meget gulvplads. 

Minimal rengøring og vedligeholdelse

Den helt store fordel ved en biopejs er brugervenlighed og komfort. Pejsen kræver ingen tilslutning til strøm eller skorsten, den er hurtig at tænde og slukke og kræver minimal rengøring og vedligeholdelse. Du undgår sod, røg og aske. 

TOP