Skal du vælge en brændeovn, pilleovn eller hybridovn?

Uanset om du ønsker at fyre med brænde, piller eller begge dele, kan Aduro tilbyde en brugervenlig og moderne ovn, der opfylder dine ønsker og behov. Herunder kan du blive klogere på de forskellige typer af ovne.  


Hvorfor vælge en Aduro brændeovn?

En brændeovn er for de fleste mennesker indbegrebet af rigtig hygge. De dansende flammer og den stille knitren fra træet, der brænder, skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Størstedelen af vores brændeovne er svanemærkede, og det betyder, at de er blandt de mindst miljøbelastende brændeovne på markedet. Alle Aduro brændeovne er udstyret med Aduro-tronic, som automatisk og helt uden elektricitet regulerer primærluften. Dette sikrer, at du får mest mulig varme ud af træet. Derudover er en Aduro brændeovn kendetegnet ved et stilrent skandinavisk design og findes i et bredt udvalg til enhver smag. 

Se VORES UDVALG AF BRÆNDEOVNE


Hvorfor vælge en Aduro pilleovn?

En pilleovn giver ikke den samme hygge som en almindelig brændeovn, men til gengæld vinder den på teknologien.  Du har nemlig mulighed for at indstille ovnen til en bestemt temperatur, du kan styre den via din mobil, og takket være den automatiske forbrændingsproces, får du en renere forbrænding og højere virkningsgrad sammenlignet med en almindelig brændeovn. Derudover får du stadig indkig til de levende flammer, men slipper for at bakse med brænde. Med en pilleovn fra Aduro får du således en moderne pilleovn i et flot, skandinavisk design, der giver maksimal varmekomfort og gør det muligt at fyre dag og nat.

SE VORES UDVALG AF Pilleovne 


Hvorfor vælge en Aduro hybridovn?

En hybridovn kombinerer alt det bedste fra brændeovnen og pilleovnen. Den kan bruges som en klassisk brændeovn med hyggelige flammer, støjfri brug og hyggen fra brænde. Du kan derfor altid få varme, selvom strømmen går. Med pillefunktionen får du desuden mulighed for at indstille ovnen til en bestemt rumtemperatur, du kan lave tidsprogrammer og meget mere. Det giver dig mulighed for at fyre over natten eller varme huset op, når du ikke er hjemme. Med en hybridovn fra Aduro får du således høj brugervenlighed og avanceret teknik i et stilrent, nordisk design.

SE VORES UDVALG AF HYBRIDOVNE

TOP