Bioethanol til din Aduro Biopejs

Aduros biopejse brænder på bioethanol. Fordelen ved bioethanol er, at det er et organisk materiale, der hverken afgiver røg, sod eller aske. Derudover er det letantændeligt.

Fyring uden lugtgener

Det er ikke lige meget, hvilken type bioethanol du anvender til at fyre med i din Aduro Biopejs, da bioethanol af dårlig kvalitet kan forårsage lugtgener og i værste fald skade brænderen. Valg af bioethanol har også indflydelse på flammebilledet, effekten og hvor let optændingen er.

Du bør derfor udelukkende anvende flydende bioethanol med en procent på 93-96,5 % for at opnå en behagelig optænding og god forbrænding. Derudover skal bioethanolen være godkendt til afbrænding i biopejs. Brug kun bioethanol mærket UN:1170, som er anbefalet til bioethanolbrændere.
Vær opmærksom på, at der findes produkter på markedet, der indeholder olie og petroleum. Disse må IKKE bruges i Aduro Biopejse.

Bioethanol skal behandles med omtanke, da det er et flydende, brandfarligt brændstof. Du må derfor aldrig påfylde bioethanol, når pejsen er varm eller i brug. Læs mere om sikker påfyldning her.

Vælg den rette bioethanol

Vi anbefaler brug af følgende bioethanol-produkter:

KAMINX BIOETHANOL 2,5 L

ALASKA BIOETHANOL 2,5 L 

Bioethanol

TOP