Aduro udepejs - Den perfekte havepejs

Aduro udepejs

Tag varmen og hyggen med ud på terrassen med Aduros nye udendørs pejs, der egner sig perfekt til hygge, varme og afslapning på terrassen. Havepejsen er det perfekte samlingssted, når de lune sommeraftener skal nydes.

Materiale
Udepejsen er fremstillet i 3 mm Cortenstål, som efter kort tids brug får en flot patina af at stå ude i regn, sol og vind. Der danner sig en ensartet rustbelægning, som er meget modstandsdygtig.

Fremskynding af patinaproces
Hvis du ønsker at fremskynde patina processen, anbefaler vi, at lave en stærk blanding af saltvand (vand og salt, fx vejsalt), som løbende sprøjtes eller pensles på pejsen, indtil det ønskede resultat opnåes.

Mål (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm 
Vægt: 32 kg

Vidste du...
At Aduro udepejs kan males sort med vores Aduro Spray/Senotherm (fås på www.aduroshop.dk). Det er dog nødvendigt at male den rustne overflade nogle gange i løbet af en sæson. Det tager ca. fem minutter.

Tilbehør

Aduro tilbyder som tilbehør, en rist, der har tre forskellige højdeindstillinger. Når den ikke er i brug, bliver risten diskret skjult under bundpladen. Risten er udført i rustfrit stål med trægreb.

Køb Aduro Udepejs her

Aduro Udepejs forhandles på XL-byg.dk og Bauhaus.dk.

Design

Udepejsen er designet af den danske arkitekt Torben Madsen, som beskriver tankerne bag havepejsen således: 

"Med et par brændeknuder i havepejsen bliver aftenen mere hyggelig og lunere. Den kegleformede udendørs pejs får med frontpladen en skorstenseffekt, der gør, at røgen stiger op uden at være til gene. Alternativt giver Aduro udepejs mulighed for at grille direkte over de naturlige trækul. Aduro tilbyder som tilbehør, en rist, der har tre forskellige højdeindstillinger. Når den ikke er i brug, bliver risten diskret skjult under bundpladen. Med sin dynamiske form og de flammede røde overflader, vil den klæde enhver terrasse og have - selv når den ikke er tændt op."

Produktet i brug

Se med i dette afsnit af TV3 udsendelsen "Til middag hos", hvor Jonas Mikkelsen fra Michelinrestauranten Hotel Frederiksminde tænder op i udepejsen og tilbereder mad over åben ild. 

Se afsnittet her